Ajax - Feyenoord kijken via een livestream

Ajax - Feyenoord is dit weekend de topwedstrijd in de Eredivisie! Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je gratis naar Ajax - Feyenoord kunt kijken. De wedstrijd wordt zondag 28 oktober gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, de aftrap is om 16:45 uur. Zoals altijd is de klassieker een beladen wedstrijd en vaak een prachtige wedstrijd om te kijken.

Stap 1: De website openen en de taal instellen

Ga naar http://www.livetv.ru. Klik ten eerste de vervelende popup in de rechter bovenhoek weg, zoals hieronder op het screenshot wordt gedaan.

Screenshot 1 Livetv.ru

Als de site nog op het Russisch ingesteld staan, kun je dit veranderen door rechtsbovenin op 'ENG' te klikken en vervolgens kies je in het menu wat zich opent voor 'English'. Zie het screenshot hieronder.

Screenshot 2 Livetv.ru

Stap 2: de klassieker selecteren

Nu is het zaak om de stream van Ajax - Feyenoord te vinden. Als het goed is staat deze meteen prominent op de homepage. Selecteer de wedstrijd hier. (Mocht de wedstrijd niet meteen op de homepage staan, kies dan voor "Broadcasts" en dan voor "Football".

Screenshot 3 Livetv.ru

Stap 3: De stream openen

Kies nu een stream naar keuze uit het overzicht. Bij elke stream zie je een percentage staan. Dit is de beoordeling van deze stream door andere bezoekers.

Screenshot 4 Livetv.ru

Stap 4: Reclame sluiten en kijken!

Nadat je de stream hebt geopend moet je nog wat vervelend reclame sluiten. Maar als je dat gedaan hebt ben je klaar om gratis van de topper tussen de nummers twee en drie van Nederland te genieten!

Screenshot 5 Livetv.ru

Waarschuwing

GratisEredivisieKijken.nl moedigt je op geen enkele manier aan om gratis naar de Eredivisie te kijken, de content op deze website is enkel van informatieve aard. Wees je ervan bewust dat het bekijken van livestreams in sommige gevallen strafbaar kan zijn. GratisEredivisieKijken is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele gevolgen.


Like ons op Facebook

Programma Eredivisie

Over mij

Stan

Hé! Ik ben Stan, 20 jaar, student informatiekunde en liefhebber van voetbal. Ohja, ik heb een voorliefde voor Ajax. Op deze site heb ik al mijn kennis wat betreft het gratis kijken van voetbal verzameld.