Livestreams Ajax - Feyenoord

Vandaag staat de Klassieker weer op het programma! Zoals altijd is de Klassieker één van de meest beladen en belangrijkste wedstrijden van het jaar. Heb je geen abonnement op Fox Sports maar wil je de westrijd toch live kijken? Op deze pagina help ik je verder.

 Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg mogelijkheden om live Eredivisie voetbal gratis via het internet te kijken, in goede kwaliteit en zelfs zonder reclame. Op GratisEredivisieKijken.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om gratis en live naar Feyenoord - Ajax te kijken op de computer, tablet of mobiele telefoon.

Feyenoord - Ajax

27-01-2019

14:30, de Kuip, Rotterdam

Voor de Rotterdammers is het treffen van aanstaande zondag misschien niet eens zo belangrijk voor de ranglijst. Feyenoord is namelijk al zo goed als zeker uitgeschakeld in de titelrace. Maar het sentiment speelt natuurlijk een grote rol en met een overwinning op Ajax krijgt het tot nu toe matige seizoen van Feyenoord wat meer glans. Ajax zal daarentegen moeten winnen om de aansluiting met PSV te behouden. Mocht Ajax zondag verliezen in de Kuip en PSV wint zaterdagavond (thuis) van Groningen dan loopt het gat weer op tot 5 punten. Iets wat de Amsterdammers dus koste wat kost zullen willen voorkomen. Alle ingrediënten voor een spektakelstuk zijn dus aanwezig!

Gratis kijken via KPN

Je wilt niet alleen gratis kijken, maar natuurlijk ook in de allerbeste kwaliteit en met het grootste gebruiksgemak. Je beste optie is dan KPN. Gratis is altijd goed. Hebben jullie thuis zowel KPN Mobiel als KPN Internet en TV? Goed nieuws, je krijgt een abonnement op FOX Sports er helemaal gratis bij. Je kunt dan kijken via je TV, computer, laptop, tablet en telefoon. Perfect geregeld!

Een ander groot voordeel aan gratis kijken via KPN is dat je altijd toegang hebt tot de 3 kanalen van Fox Sports Eredivisie. Je kunt dus niet alleen de wedstrijden bekijken, maar ook de verschillende analyseprogramma's, samenvattingen en documentaires. Kijk bijvoorbeeld naar De Tafel van Kees als voorbereiding op de wedstrijden en blijf na de wedstrijden nog lekker even hangen voor Natefelen met Kees.

Op deze manier kun je helemaal gratis elke dag genieten van de meest populaire sport ter wereld. Bovendien kijk je alles in haarscherpe kwaliteit (Full HD). Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over gratis Eredivisie kijken bij KPN: Kijk naar Fox Sports bij KPN

Schimmige livestreams

Er zijn mensen die via illegale livestreams gratis naar de Eredivisie kijken. Via schimmige sites met namen als "Livetv.ru" en "First Rows" zijn dan gratis livestreams van de Eredivisie wedstrijden te vinden. Vaak is het echter illegaal om via deze websites te kijken. Wij raden dan ook het gebruik van zulke websites af. Bovendien staan dit soort websites vaak vol met reclame en virussen. Gratis kijken via zulke websites is zeker mogelijk maar we raden je aan om je gezonde verstand te gebruiken om te bepalen of je dit wilt doen.

 

Programma Eredivisie

Vrijdag 25-01-2019
  • 20.00: NAC Breda - ADO Den Haag
Zaterdag 26-01-2019
  • 18.30: Heracles Almelo - PEC Zwolle
  • 19.45: PSV - FC Groningen
  • 19.45: Excelsior - De Graafschap
  • 20.45: VVV-Venlo - FC Emmen
Zondag 27-01-2019
  • 12.15: Fortuna Sittard - Vitesse
  • 14.30: Feyenoord - Ajax
  • 14.30: FC Utrecht - Willem II
  • 16.45: SC Heerenveen - AZ


E-mail buttonln.nekjikeisivideresitarg@tcatnoc