AFC Ajax Amsterdam

AFC Ajax is de meest bekende voetbalclub van het land. Met aanvallend en swingend voetbal staan de wedstrijden van Ajax vaak garant voor veel goals en attractief spel. Wil je de wedstrijd van Ajax in de Eredivisie live kijken? Op deze pagina leggen we je uit hoe je dat kunt doen! Alle tips en informatie om meteen aan de slag te gaan vind hier.

Ajax gratis kijken via Fox Sports

Door naar Fox Sports te kijken heb je helemaal geen illegale streams meer nodig om in hoge kwaliteit naar de voetbalwedstrijden te kijken. Sterker nog, de kwaliteit is vele malen beter dan via illegale live streams. Omdat de meeste wedstrijden van AFC Ajax op het eerste kanaal worden uitgezonden, is het mogelijk om via veel aanbieders gratis de wedstrijden van Ajax in de Eredivisie te bekijken. In de tabel hieronder zie je bij welke aanbieder Eredivisie 1 is inbegrepen en je dus het grootste deel van de wedstrijden van Ajax gratis live in hoge kwaliteit kunt zien.

Provider Eredivisie 1 Eredivisie 1, 2 & 3 Fox Sports compleet
Caiway - 8,50 16,00
Delta Inbegrepen 7,45 14,45
KPN - 7,50 15,00
NLE - 7,50 15,00
Online.nl Inbegrepen 7,50 12,50
T-Mobile Inbegrepen 7,50 12,50
Tele2 - - -
Telfort - 7,50 15,00
XS4ALL - 7,50 15,00
Youfone Inbegrepen 7,50 12,50
Ziggo - 17,95 24,95

 

Als je ervoor kiest om een aanbieder te nemen die enkel Eredivisie 1 aanbiedt, loop je dus het risico dat je af en toe een wedstrijd van Ajax moet missen omdat deze op een ander kanaal wordt uitgezonden. Als je dit wilt voorkomen kun je beter kiezen voor een pakket met Eredivisie 1, 2 & 3. Is dit voor jou geen probleem, dan is een pakket met alleen Eredivisie 1 een goede keuze!

Illegale streams Ajax

De illegale streams zijn zeer bekend op het internet. Wij raden het echter af om via deze streams te kijken. Ten eerste ben je illegaal bezig. In principe ben je dus strafbaar als je via deze streams naar je favoriete club kijkt. Ook ontneem je je favoriete club Ajax hiermee inkomsten. Het is ook oppassen geblazen voor virussen. Niet doen dus!

Gratis Ajax kijken in een kroeg

Als je thuis geen abonnement hebt op Fox Sports kun je natuurlijk altijd een leuke kroeg bij jou in de buurt opzoeken. Of als je in de buurt van Amsterdam woont, ga eens met z'n allen in de kroeg in Amsterdam naar een wedstrijd van Ajax kijken! Dit is op zichzelf al een hele beleving. Je kunt er meteen een gezellig uitje met wat vrienden van maken. Bovendien is samen in de kroeg naar een voetbalwedstrijd kijken natuurlijk veel leuker dan in je eentje thuis op de bank!