In 4 stappen voetbal kijken via LiveTV.ru

Het is vaak nogal ingewikkeld om je weg te vinden op websites die livestreams aanbieden. De makers zetten de site vaak zo vaag op dat je niet weet waar je moet klikken en daardoor bijna zeker op de advertenties klikt! Daarom leg ik op deze pagina stap voor stap uit hoe je zonder problemen een livestream kunt starten en meteen kunt kijken naar de voetbalwedstrijd.

Stap 1: De website openen en de taal instellen

Tik in de browserbalk http://www.livetv.ru in. Je bent nu belandt op de homepage van LiveTV.ru. Klik ten eerste de vervelende popup in de rechter bovenhoek weg, zoals hieronder op het screenshot wordt gedaan.

Screenshot 1 Livetv.ru

Zoals je ziet wordt alles standaard in het Russisch weergegeven. Om dit te veranderen klik je in de rechter bovenhoek op 'ENG' en vervolgens kies je in het menu wat zich opent voor 'English'. Zie het screenshot hieronder.

Screenshot 2 Livetv.ru

Stap 2: Een wedstrijd kiezen

Nu is het zaak om de wedstrijd waar je naar op zoek bent te gaan selecteren. Op de homepage vind je een blokje met daarin internationale wedstrijden en een blokje met Eredivisiewedstrijden. Kies hieruit de wedstrijd die je wilt bekijken.

Screenshot 3 Livetv.ru

Stap 3: De stream openen

Als je op de wedstrijdpagina bent belandt zie je een overzicht van de streams die voor die wedstrijd beschikbaar zijn. Vaak staat er achter de stream in welke taal het commentaar wordt gegeven. Let op: de streams verschijnen pas een half uur voordat de wedstrijd begint of soms zelfs nog iets later. Selecteer nu een stream naar keuze.

Screenshot 4 Livetv.ru

Stap 4: Reclame sluiten en kijken!

Nu opent zich het venster met de stream. Pas op: hier is erg veel reclame! Het is verstandig om niet te klikken op teksten als 'You are missing a plugin' of 'Install Ilivid player now'. Hieronder op het screenshot is een voorbeeld te zien van waar je moet klikken om de reclame te sluiten. Let op: het kruisje verandert telkens van plek. Hij staat dus niet altijd op dezelfde plek als hieronder. Mijn tip is dan ook vooral: zoek goed naar het kruisje!

Screenshot 5 Livetv.ru

Als je de reclame gesloten hebt kun je genieten van de wedstrijd! Veel kijkplezier!

Waarschuwing

GratisEredivisieKijken.nl moedigt je op geen enkele manier aan om gratis naar de Eredivisie te kijken, de content op deze website is enkel van informatieve aard. Wees je ervan bewust dat het bekijken van livestreams in sommige gevallen strafbaar kan zijn. GratisEredivisieKijken is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele gevolgen.


Comments

Like ons op Facebook

Programma Eredivisie

Over mij

Stan

Hé! Ik ben Stan, 20 jaar, student informatiekunde en liefhebber van voetbal. Ohja, ik heb een voorliefde voor Ajax. Op deze site heb ik al mijn kennis wat betreft het gratis kijken van voetbal verzameld.